Aquest bloc va dirigit bàsicament a mestres d'educació Infantil, encara que també pot ser d'interès per a pares i alumnes; on tots vosaltres hi podeu trobar diversa informació on-line d'interès per a la vostra tasca. Alhora també trobareu enllaços que us portaran a activitats per infants.

dimarts, 1 de juny del 2010

Us donem la benvinguda a casa!!!



Bon dia!!!
Avui estem aquí per explicar-vos una manualitat molt divertida que podeu fer amb els més petits, és un mòbil per donar la benvinguda a totes aquelles persones que venen a casa vostra.


PER FER EL MÒBIL:

Què necessitem:

- Papers de diari.
- Oueres.
- Cascabells.
- Pintures de colors diferents.
- Pinzells.
- Tissores.
- Cúter.
- Fil de pescar.
- Rodona de cartró, fusta... (no molt gran).


Com és fa?

- El professor/a, pare/mare... abans de començar l'activitat repartirà als infants rodones fetes de cartró, fusta..., amb 5 forats petits (que ens serviràn per poder penjar els fils de pescar).
- Els infants posaràn papers de diari per damunt de les taules per tal de no embrutar i seguidament, és posaràn a pintar la base del mòbil.
- Quan ja tinguin la base del mòbil pintada és posaràn a pintar les oueres tallades (tallades de tal manera que quedin en forma de pots petits i amb un petit forat al centre per poder passar el fil de pescar, les tallarà la persona adulta que els ajudi).
- Quan ja tinguin les oueres pintades deixaràn que s'assequin.
- Quan ja tinguin tot el material assecat passaran els fils de pescar i penjaràn al final de cada fil un cascabell, que serà el que farà que soni al mòbil al entrar casa (la persona adulta ajudarà als infants a fer el muntatge del mòbil, ja que pot ser una mica dificultos depenent la seva edat).
- El mòbil ja està llest per penjar.

Aquesta és una manualitat molt divertida, que jo (Cris), vaig fer un any en un casal d'estiu.


US ANIMEM A FER-LO, FINS AVIAT.