Aquest bloc va dirigit bàsicament a mestres d'educació Infantil, encara que també pot ser d'interès per a pares i alumnes; on tots vosaltres hi podeu trobar diversa informació on-line d'interès per a la vostra tasca. Alhora també trobareu enllaços que us portaran a activitats per infants.

dissabte, 5 de juny del 2010

La natura i l'educació dels més petits caminen juntes!!!

Boooooooon diiiiiiiiia!!!

Avui ens dirigim a vosaltres per parlar-vos d'una pàgina web creada per dos mestres que és de gran interès on presenten la combinació perfecta entre natura i educació.

Aquesta pàgina web és http://www.xtec.es/~ccols/referents/safareig.htm:

El Safareig vol ser un espai de comunicació i d'intercanvi social que té com a protagonistes els infants i la natura.
Proposa veure, entendre i utilitzar l'entorn com a impulsor de cultura. S'hi poden trobar propostes educatives amb els elements naturals: aigua, aire, llum i terra, amb les que defensem una pedagogia basada en el respecte per l'infant potenciant totes les seves capacitats.

Els seus creadors, Carme Cols i Pitu Fernàndez, som mestres i treballem en l'educació des de fa més de trenta anys. Els dos ens hem unit per fer possible aquest projecte que combina dos elements aparentment oposats, la natura i la tecnologia, per difondre una manera d'entendre l'escola com a espai de relacions i d'intercanvi cultural.

Carme Cols
Pitu Fernàndez
Mestres i creadors del Safareig

Us animem a visitar aquesta pàgina que està plena de recursos per a tots vosaltres.


Fins aviat, esperem els vostres comentaris.