Aquest bloc va dirigit bàsicament a mestres d'educació Infantil, encara que també pot ser d'interès per a pares i alumnes; on tots vosaltres hi podeu trobar diversa informació on-line d'interès per a la vostra tasca. Alhora també trobareu enllaços que us portaran a activitats per infants.

dimarts, 4 de maig del 2010

Uns contes molt bonics!!!

BoN bOn DiA, bOn BoN dIa DiA!!!

Ja tornem a estar per aquí per parlar de contes, creïem que aquest pot ser un enllaç d'interès per a tots vosaltres, des dels més petits fins als més grans de la societat.

Aquesta vegada ens dirigim a vosaltres per presentar-vos una pàgina web que trobem dintre de tv3, potser alguns de vosaltres encara ho recordareu, fa una mica de temps a tv3 feien unes emissió anomenada una "Mà de Contes", explicaven contes de tots tipus des de populars fins a contes d'altres països.

Aquest és un exemple, "La Gran Cursa"; d'un de molts dels contes que us podeu trobar, en aquest cas ha estat extret del youtube (encara que fent un simple click a l'enllaç que teniu a continuació us trobareu a la pàgina d'inici d'una "Mà de Contes").



Els contes sempre són un element molt didàctic i de gran interès per a tota la població, encara, que en aquest cas aquests contes van dirigits als més petits i joves.

Us animem a visitar aquesta pàgina hi ha utilitzar-la com a element didàctic per als vostres alumnes, fills/es, nebots...

Q vagi bé, fins aviat.

Muaaaaaaaaaa ;)