Aquest bloc va dirigit bàsicament a mestres d'educació Infantil, encara que també pot ser d'interès per a pares i alumnes; on tots vosaltres hi podeu trobar diversa informació on-line d'interès per a la vostra tasca. Alhora també trobareu enllaços que us portaran a activitats per infants.

dimecres, 5 de maig del 2010

El que tenim més proper és el que menys apreciem!!!


BoNa TaRdAaAaAaAaAaAaAaAaAaAaAa!!!
Avui us presentem aquest enllaç com una endevinalla, havere, havere si sabeu que és "És un recurs que tots els professors/es de vegades utilitzem molt i que tenim molt a l'abast?", que sabeu què és? Doncs, correcte és L'XTEC (xarxa telemàtica educativa de Catalunya) és una pàgina web de la qual se'n deriven molts dels recursos que hem estat parlant fins ara, com Edu 1x1, la prestatgeria... és un servidor de gran interès per a tots vosaltres.

En aquesta pàgina i podem trobar des de notícies relacionades amb l'educació d'interès, un espai de participació, aspectes que es destaquen, agenda... i moltes altres coses més.

Per exemple: Dintre de l'apartat agenda trobem organitzat per mesos tallers, reunions, trobades... a la que poden assistir mestres, pares, pedagogs, nens/es...
Una de les notícies que podem trobar actualment: Els camps de treball.

Us animem a tots/es a visitar-la.

Molts ptons de part d'unes futures educadores amb molta vocació!!! ;)