Aquest bloc va dirigit bàsicament a mestres d'educació Infantil, encara que també pot ser d'interès per a pares i alumnes; on tots vosaltres hi podeu trobar diversa informació on-line d'interès per a la vostra tasca. Alhora també trobareu enllaços que us portaran a activitats per infants.

divendres, 7 de maig del 2010

El gran llibre de l'educació: UIn abans i després de l'educació Marta Mata

Molt bon diaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, q ja som divendres Bloggers/es,

Avui estem aquí escrivint per presentar un dels altres apartats del nostre blog, que l'anomenarem "El Gran LLibre de L'Educació", en aquesta carpeta hi anirem publicant bibliografies de diferents persones que han deixat una empremta en el gran llibre de l'educació.

Per encetar aquest tema hem pensat que era de gran interès publicar un breu resum de la biografia de Marta Mata, una persona que va marcar un abans i un després a l'educació.


A continuació us adjuntem una serie de pàgines web on podeu consultar la vida, entre d'altres aspectes de qui va ser aquesta gran mestra, pedagòga...

Per a nosaltres com a estudiants d'Educació Infantil, està sent i serà una persona de referència per a la nostra futura feina i estem molt contentes de poder compartir tota aquesta informació amb tots vosaltes, ja que, estareu en la nostra mateixa situació, ja estareu treballant, sereu pares... però no en dubteu, mai és tard per aprendre coses noves.

"...La seva educació no podia ser receptiva, llegir de llibres, repetir, copiar, la seva veritable formació consistia en saber pensar, saber buscar, saber dialogar..."

Esperem que hagi estat del vostre interès

Fins aviat, ptonsssssssssssssssssssssssss!!! ;)

1 comentaris:

Olga, Mar, Mònica i Joan ha dit...

què bonic que us està quedant...sou unes apañàs!!enhorabona pel blog i us convido a visitar el nostre www30itants, una abraçada!!