Aquest bloc va dirigit bàsicament a mestres d'educació Infantil, encara que també pot ser d'interès per a pares i alumnes; on tots vosaltres hi podeu trobar diversa informació on-line d'interès per a la vostra tasca. Alhora també trobareu enllaços que us portaran a activitats per infants.

dilluns, 10 de maig del 2010

ALERTA!!! Informació d'actualitat.

Bona tardaaaaaaaaaaaaaa!!!

Després d'un curt i breu cap de setmana ja tornem a estar per aquí, amb més novetats i actualitzacions de gran interès per tots vosaltres.

En nostre bloc encara té una vida molt curta, però de mica en mica anirà agafant forma i per aquest motiu hem cregut que ara a l'inici era interessant anar publicant escrits diversos i variats per anar tocant diversos temes.

I avui, hem decidit parlar d'un article d'opinió publicat al diari "El Punt" de Girona; concretament és un article d'opinió titulat "Ordinadors Preelectorals" és un article de gran interès on una persona expressa la seva opinió sobre el tema dels ordinadors a les aules, tot questionant si són una eina tant fonamental o simplement, ara perquè s'apropen els eleccions electorals volen augmentar els ordinadors a les aules.

Us recomem la lectura d'aquest article, tot introduïnt la importància que té cada dia fer una mirada i lectura dels articles que creïem interessants d'algun diari, ja que fonamenten la cultura entre d'altres aspectes; però no tant sols a vosaltre els més grans de la casa, sinó ja començant ha habituar a la lectura del diari als més petits.
Actualment, cal destacar que ja no és necessari comprar el diari, ja que trobem totes les publicacions en format digital; i una de les propostes que fem nosaltres com a futures mestres és que és dediqui una estona a la setmana a fer una ullada al diari amb els infants, pares, mestres, avis...

Us animem a llegir el diari de manera diària.

Molts ptons x tots/es, fins aviat ;)