Aquest bloc va dirigit bàsicament a mestres d'educació Infantil, encara que també pot ser d'interès per a pares i alumnes; on tots vosaltres hi podeu trobar diversa informació on-line d'interès per a la vostra tasca. Alhora també trobareu enllaços que us portaran a activitats per infants.

dimecres, 28 d’abril del 2010

Revistesssssssss Infantils!!! Nou material de consulta de gran interès :)

Bona tardaaaaaaaaa!!!

Ja tornem ha estar per aquí, jeje!!! Hem estat rebuscant a la biblioteca, internet...hem trobat revistes dirigies a mestres d'educació Infantil que tenen un contingut molt vàlid i potent, hem cregut que era interessant compartir-ho amb tots vosaltres.
Les revistes que hem trobat són:
- In-fàn-cia: Una revista publicada de manera bimestral, promoguda per l'associació de mestres Rosa Sensat que va aparèixer el juliol de 1981 amb la finalitat de constituir un fòrum de comunicació entre mestres per poder compartir experiències, materials, recursos...per a totes aquelles persones que estan relacionades amb l'atenció i educació dels infants de 0-6 anys.
La podem trobar en Català i en Castellà.

- In-fàn-cia Europa: Una revista que va dirigida a totes aquelles persones que estiguin interessades o que treballin amb infants de 0-10 anys i permet informar-se sobre polítiques, recerques i pràctiques europees. Publicada de manera simultànea en vuit llengües per una xarxa de revistes europees.

www.childrenineurope.org/spanish.php


- Guix d'Infantil: Des de l'any 1977 tenen diversos professionals que treballen per millorar l'educació, en l'actualitat publica 12 revistes i tenen un catàleg de llibres. Aquesta revista en concret va dirigit a infants de 0-6 anys.

Això, només és una petita pinzellada del que són aquestes revistes, per això us animem a xafardejar una mica cada pàgina web i també a xafardejar les revistes que us les podeu comprar o les podeu trobar en hemeroteques.
Fins aviat, petonssssssssssssssss!!!