Aquest bloc va dirigit bàsicament a mestres d'educació Infantil, encara que també pot ser d'interès per a pares i alumnes; on tots vosaltres hi podeu trobar diversa informació on-line d'interès per a la vostra tasca. Alhora també trobareu enllaços que us portaran a activitats per infants.

dimecres, 28 d’abril del 2010

ElS LlIbReS dIGiTaLs, CaDa VeGaDa MéS iMpOrTaNtS!!!


LA PRESTATGERIA DIGITAL!!!

És un servei que forma part del servei el línia de "l'Xtec" que té per finalitat principal posar a l'abast de la comunitat educativa depenent de l'administració catalana, materials i procediments que, basats en les Tecnologies de la Informació i Comunicació, que contribueixen a facilitat, actualitzar i millorar les estratègies pedagògiques per la qual cosa proporciona gratuïtament l'esmentat servei d'edició de llibres en línia.


Aquest servei només pot ser utilitzat per els centres educatius i serà la direcció del centre educatiu la que disposarà de la clau per a gestionar el servei, per aquest motiu serà la que ha de vetallar per el bon funcionament del servei.


És un servei molt interessant per totes les escoles, ja que permet als seus alumnes crears llibres digitals per poder-los compartir amb la resta i alhora poder fer la lectura dels altres llibres digitals que hi ha penjats. És de gran interès que cada vegada hi hagi més espais destinats al coneixement de les TIC i les TAC, ja que cada vegada van guanyant terreny en l'aprenenatge dels petits i dels no tant petits i serveis com aquests permeten els ifnants que si vagin familiaritzant; però no simplement i trobem llibres, sinó que també es publiquen informacions sobre concursos literaris entre d'altres.


Un llibre que podem trobar per exemple és: Poema d'una nit freda, del C.E.I.P Empúries de l'Escala.


Us animem a registrar-vos!!!


Molts ptons per a petits i grans ;)