Aquest bloc va dirigit bàsicament a mestres d'educació Infantil, encara que també pot ser d'interès per a pares i alumnes; on tots vosaltres hi podeu trobar diversa informació on-line d'interès per a la vostra tasca. Alhora també trobareu enllaços que us portaran a activitats per infants.

dimecres, 28 d’abril del 2010

RaCó DeL CoNtE!


CRÈIXER AMB LA LECTURA!

Hola amics!

El llibre és l'amic que trobem quan el necessitem i que sempre està disponible. I diem això perquè val la pena de fomentar en els nostres fills el gust per la lectura. Ajudar-los a descobrir aquesta faceta tan senzilla però que pot comportar tantes satisfaccions i tant d'equilibri a qualsevol de nosaltres. La lectura o explicació de contes fa que aquella estona sigui un parèntesi de calma dins del món atrafegat i tecnificat que ens envolta.

És per això que hem considerat convenient obrir aquest espai amb la intenció d'informar-vos sobre la importància de la lectura entre els més petits, per tal que vosaltres, com a p
ares, poseu el vostre gra de sorra a l'hora d'implicar als nens en aquesta activitat i d'apropar-los al món de la lectura i de la fantasia a través de contes i narracions.

En aquest espai que avui posem al vostre abast us ani
rem informant de tot un seguit de contes i narracions diverses que puguin resultar rellevants per al desenvolupament intel·lectual i emocional dels infants. La finalitat d'aquesta proposta és, doncs, que com a pares coneixeu les repercussions que té la lectura en el bon funcionament i rendiment escolar i en la formació integral de la persona; orientar-vos sobre les fórmules per aconseguir un ambient familiar favorable a la lectura i proposar a través d'aquest nou espai i facilitar als pares tot tipus de bibliografia dirigida als més petits de la casa per tal de fomentar a nous lectors i que tinguin l'oportunitat de conèixer aquest món tan formidable i imaginatiu que ens ofereix la lectura.

Per tant, a continuació us proposem alguns dels títols més destacats i les lectures millors valorades actualment entre els nostres lectors, tot adjuntant els enllaços correspon
ents per si voleu ampliar alguna informació d'aquesta:
Aquesta informació s'anirà modificant i presentant d'altres títols més actuals i recents entre els lectors més petits que extreurem de la ja coneguda pàgina de XTEC, la qual ens ofereix diferents recursos i materials referents a literatura infantil i juvenil, tot un plegat de llibres i contes per llegir als nostres fills o despertar en ells el gust per la lectura.

Des d'aquí us animen a visitar regularment aquest espai per tal de que esteu al corrent de les diverses modificacions que s'aniran produïnt i, sobretot, a fomentar la lectura en els infants!!