Aquest bloc va dirigit bàsicament a mestres d'educació Infantil, encara que també pot ser d'interès per a pares i alumnes; on tots vosaltres hi podeu trobar diversa informació on-line d'interès per a la vostra tasca. Alhora també trobareu enllaços que us portaran a activitats per infants.

dilluns, 3 de maig del 2010

La tecnologia avança; ens preguntem que és el "Projecte 1x1?"



Holaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja us trobavem a faltar!!!

Després d'un cap de setmana "de festa", ja tornem a estar per aquí. Alguns de vosaltres avui potser no heu anat a treballar, però nosaltres, ja tornem a estar a la rutina de sempre i amb molta feina; però, sabem que vosaltres cada dia ens esteu esperant i això per nosaltres és molt important!!!

Ara ja anant al gra, us presento una altra pàgina web de gran interès dirigida per a professors/es.

Tots ens preguntarem "QUÈ ÉS EL PROJECTE EDUCAT 1X1?"
- De mica en mica les tecnologies de la informació i comunicació han anat guanyant terreny en el camp de l'educació i cada vegada són més utilitzades per grans i petits. El projecte eduCAT 1X1 que a més de noves dotacions a les aules (pissarres digitals a les aules, zones wi-fi) i la disponibilitat d'un ordinador portàtil per cada alumne, comprèn el desplegament exploratòri dels llibres de text en format digital. Aquesta actuació vol ser una aportació més destinada a l'adquisició i el desenvolupament de les competències necessàries en la societat del coneixement.

Això, només és una petita pinzellada i breu del que és aquest projecte tant innovador.

Esperem que hagi estat del vostre interès.

Molts petons per tots/es ;)