Aquest bloc va dirigit bàsicament a mestres d'educació Infantil, encara que també pot ser d'interès per a pares i alumnes; on tots vosaltres hi podeu trobar diversa informació on-line d'interès per a la vostra tasca. Alhora també trobareu enllaços que us portaran a activitats per infants.

dilluns, 26 d’abril del 2010

NoVeTaTs!!! Una pàgina web de gran interès!!!


Holaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Fa poc de la creació del nostre blog, però com us vam dir estem molt interessades en fer aportacions per a tots aquells/es que estiguin interessats en visitar-nos.

Avui, tot pensant m'ha vingut al cap una pàgina web de gran interès "JouScout", en aquesta pàgina que està majoritàriament dirigida a escoles i podem trobar una gran quantitat de jocs, manualitats, un cançoner, informació sobre educació en valors... aquests recursos jo els he utilitzat algunes vegades en gincames, casals d'estiu... i us puc ben dir que hi ha recursos de gran interès.

Potser, moltes vegades hem de fer una festa a l'escola, unes colònies... i no sabem quines activitats escollir; doncs, en aquesta pàgina hi trobareu una gran quantitat de recursos que us poden interessar.

Això només és una petita mostra d'algun dels recursos que podem trobar ja que, actualment, en la societat de la informació en la que ens trobem Internet entre d'altres elements és un pou ple de recursos molt interessants.

Fins aviat!!!

Molts petons dolçets!!! ;)