Aquest bloc va dirigit bàsicament a mestres d'educació Infantil, encara que també pot ser d'interès per a pares i alumnes; on tots vosaltres hi podeu trobar diversa informació on-line d'interès per a la vostra tasca. Alhora també trobareu enllaços que us portaran a activitats per infants.

dimecres, 19 de maig del 2010

La polèmica de les vacances escolars!!!

Molt bona tarda!!!

Ja tornem a estar per aquí, aquesta vegada no per parlar d'un tema qualsevol, sinó per explicar la gran polèmica de les vacances escolars dels infants.

A continuació podeu trobar un vídeo adjunt extret de la pàgina web de tv3 del programa "Els matins de tv3" de gran interès sobre aquest tema on s'estableix un debat sobre el tema que és de gran interès per a pares i professors/es, ja que les persones que intervenen són de les dos parts.

http://www.tv3.cat/videos/1016419/Les-vacances-escolars (En parlem amb Montse Ros, secretària general de la Federació d'Ensenyament de CCOO; Jaume Carbonell, pedagog i director de "Quaderns de Pedagogia"; Judith París, mare de dos nens, i Eusebi Villar, pare d'una nen).

Nosaltres, pensem que és interessant tenir diferents visions sobre el tema no simplement mirant aquest vídeo, sinó que desprès complementant l'informació sobre el tema per tenir diverses visions i alhora poder fer una valoració crítica.

En espera dels vostres comentaris,

Molts ptonssssssssssssssssss ;)