Aquest bloc va dirigit bàsicament a mestres d'educació Infantil, encara que també pot ser d'interès per a pares i alumnes; on tots vosaltres hi podeu trobar diversa informació on-line d'interès per a la vostra tasca. Alhora també trobareu enllaços que us portaran a activitats per infants.

dimarts, 27 d’abril del 2010

JClic!!! Un recurs multimedia per a professors/es!!!

Bona tarda a tots/es!!!

Novetats de gran interès per tots vosaltres; Jclic és una aplicació corresponent del "Xtec" (xarxa telemàtica educativa de Catalunya) en properes publicacions en parlarem.

El JClic es un espai que ens permet la creació, realització i avaluació d'activitats educatives multimedia, desenvolupades en la plataforma Java i que és compatible amb diversos tipus de programació i gratuit, qualsevol escola, col·legi, pare/mare... simplement fent un sol clic i pot accedir.

Aquesta aplicació la podem trobar en tres idiomes Català, Castellà i Anglés, una d'aquestes tres llengues és la més potent i utilitzada mundialment i aquesta aplicació ens pot permetre anar introduint activitats per afavorir que els infants s'hi familiaritzin.

En aquest link http://clic.xtec.cat/es/clic3/index.htm i trobarem tots els passos a seguir per a la instal·lació corresponent, els tipus d'activitats... entre d'altres aspectes.

Nosaltres, hem estat xafardejant una mica per aquesta pàgineta i hem pogut comprovar que és de gran interès i molt educativa i permet als professors/es introduir activitats en format multimedia als infants, ja que estem en una societat de la informació i cada vegada serà més necessària aquesta aproximació a les TIC i les TAC.

Us animem a visitar-la!!! :)

Molts ptons de les vostres bloggeres