Aquest bloc va dirigit bàsicament a mestres d'educació Infantil, encara que també pot ser d'interès per a pares i alumnes; on tots vosaltres hi podeu trobar diversa informació on-line d'interès per a la vostra tasca. Alhora també trobareu enllaços que us portaran a activitats per infants.

dimecres, 21 d’abril del 2010

AmB pEtItS pAsSoS aNeM cReAnT eL nOsTrE bLoG!!!

Benvinguts al nostre Blog!!!

Som unes estudiants d'educació Infantil i ens ha estat encomanada la tasca d'elaborar un blog personalitzat amb diversos recursos per a professors/es d'educació Infantil.

La creació d'aquest blog en un primer moment ens va semblar una mica feixuga i avorrida de fer, ja que estem en el nostre primer curs de grau i tenim molta feina; però a mesura que hem anat indagant en aquesta "pagineta" se'ns han anat despertant grans i brillant idees per poder compartit amb tots vosaltres.

Som unes futures mestres amb empenta, ganes de fer coses, de treballar amb infants i sobretot amb vocació una de les premisses més importants per treballar amb petites personetes que en un futur seràn aquelles que es faran càrrec de la societat de la quals tots nosaltres en formem part i hem de cuidar.



"El vertader orfe és aquell que no ha rebut educació"

Proverbi Turc