Aquest bloc va dirigit bàsicament a mestres d'educació Infantil, encara que també pot ser d'interès per a pares i alumnes; on tots vosaltres hi podeu trobar diversa informació on-line d'interès per a la vostra tasca. Alhora també trobareu enllaços que us portaran a activitats per infants.

dissabte, 22 de maig del 2010

Una mica de psicologia, el desenvolupament dels infants!!!


Hola molt bon dia!!!

Avui ja som dissabte i ja falta poc per arribar al final de la setmana, però nosaltres continuem incansables i publicant articles que són d'interès per tots vosaltres al nostre blog.

Aquesta vegada amb un article de gran interès principalment per a famílies, és un article que ens fa una pinzellada molt general de Què significa desenvoluparse?; moltes vegades és un terme que costa de definir, d'entendre...i fins i tot abstracte.

- QUÈ SIGNIFICA EXACTAMENT DESENVOLUPARSE?-

"Ya quedaron atrás la épocas en las que se discutía sobre el desarrollo del niño depenía exclusivamente de su herencia genética o del entorno en que vivía. En la actualidad, se sabe con certeza que cada niño lleva su plan de desarrollo perfectamente codificado en los genes. Pero para que pueda desarrollar todas sus aptitudes necessita que desde el primer momento se les apoye con cariño y se les proporcione los estímulos adecuados. Además de la alimentación y cuidados, los niños necesitan senitrse protegidos y notar que se apoya su personalidad individual. Hay que combinar la protección con la estimulación.

Su niño tiene sus propias facultades y sus propias exigencias, pero necesita que se le ayude y se les estimule para poder seguir adelante y llegar a convertirse en un adulto equilibrado, sociable y feliz. Es una misión de gran responsabilidad para los padres. Una vez padres, ¡Padres para siempre!".
Aquest article l'hem extret de: Pulkkinen, Anne (2007), Juegos con niños a partir de los 2 años. Hospitalet-Barcelona, Espanya: Editorial Hispano Europea, S.A. 2007.

Esperem que us hagi agradat.
Fins aviat, us animem a visitar el nostre blog. Molts ptons blogers/blogeres.